Mye bedre…..

I dag er jeg litt oppe igjen, i alle fall høyt nok til at jeg begynner å tro at jeg kommer til å overleve. I natt kunne jeg høre hvor det pep i brystet, merkelig lyd og en merkelig følelse. Takk foresten for alle gode råd,  det blir satt pris på. Men nå er jeg ferdig med sutringene og selv om det enda er litt synd på meg skal jeg holde det for meg selv. 

På torsdag har pensjonisten fødselsdag og jeg tenker manne meg opp såpass at jeg skal dra til byen for å kjøpe gave. Jeg vet akkurat hva jeg skal kjøpe så det blir ikke noe pes. 

Jeg er jo av dem som når jeg leser eller hører noe bra så tenker jeg mye på det. Så dette en dag og har tenkt på det siden. Det er mange sannheter og kanskje er andres sannheter like sanne som mine. Man bør ha et åpent sinn og ikke henge seg opp sine egne fastlåste oppfattelser av livet og verden, åpne for nye måter å tenke på. På den måten vinner man noe som er verdifult og inkluderende. 

Det sies at alle veier går til Roma, men noen er korte og noen er lange, noen rette og noen med svinger, noen er asfalterte og andre ikke. Men til Roma kommer man.

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg