Tidlig morgenstund….

Ute er det mørkt enda, selv om det har snødd både i går og i natt. Pensjonisten og jeg har hostet gjennom natten og slikt blir det ikke mye søvn av. Det at min søster ble innlagt på sykehuset igjen i går gjør nok heller ikke saken bedre. Det verste er at jeg ikke kan besøke henne nå som jeg er syk selv, ikke for min del, men hun bør helst ikke få noen form for infeksjon nå.  

Men når det først er slik, så er egentlig disse tidlige timene på dagen veldig koselige. Det er så stilt, ute ser man bare de få lysene fra gatelyktene og et par i blokken rett i mot hvor også andre er kommet seg opp. 

Jeg er av dem som ikke taler å sitte uvirksom hjemme så i dag tenker vi å komme oss ut litt selv om det kanskje ikke er det aller beste ideen jeg har hatt. Men så trenger vel ikke alle ideer og være gode heller. 

Kaffe derimot er en god ide og nå er det også blitt så sunnt, man kan unngå Alsheimer. 3-5 kopper skal etter sigende være perfekt. Nå kan jeg vel av og til driste meg litt over det øverste tallet der, men dog. Kaffe er et must…..

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg