Det er jo godt å være til…..

Jeg våknet tidlig i dag og det varer skjelden lenge etter at øynene blir slått opp før jeg begynner å tenke på kaffe. Når den tanken først har festet seg er jeg nesten manisk…det må skje..så fort som bare det. Så når jeg sitter der med vidundermedisinen tenker jeg at ingen har det bedre enn meg akkurat nå. Det er så mange ting å glede seg over og på morgenen når alt er stille bruker jeg en stund eller to til å tenke på det. Jeg tenker man kan bruke livet på å være alt det andre forventer av deg, ha likedane klær, likedan hus, lese de samme bøkene, strebe etter de beste jobbene, de beste feriene. Men kan også velge å bare senke skuldrene, være det beste man kan være, for seg selv og mennesker rundt seg. Glede seg over de små tingene…det er noe som heter at kan man være glad for lite ,så har man mye å være glad for. Ikke at man skal ta til takke, det handler ikke om det, men heller det å kjenne etter hva som er bra og hva som til syvende og sist er verdt noe. 

Vi hadde en fin dag sammen med Dag og Wenche på Glåmos i går. Den middagen vi fikk der er noe av det beste jeg noen gang har spist. Turen hjem ble litt drygere. Det regnet på mørk asfalt, noe som gjorde det vanskelig å se. Men vi kom dag hjem i godt behold til sist. 

I dag tenkte vi å gå opp bakkene til Dalgård hvor det skal være en håndtverkmesse. Det blir to fluer i en smekk. Litt mosjon…noe jeg trenger et en dag med mye stillesitting og så messen hvor man alltid kan se noe fint. Nå håper jeg bare det blir oppholds slik at vi kan kose oss med turen. 

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg