I dag er det kaldt….

Det er bare oktober enda, men i dag er vinteren og hilser på oss. Den tar sin  kuldegrader og brer den utover landskapet, kryper oppover og får alt til å dirre i hvitt rim. Nå blir det sikkert en fin dag etterhvert som høsten jager vinteren bort, men nå er det nok bare å finne frem det som kler kulden ute. 

I går var mine tre yngste barnebarn her på middag. Etter ønske var det tomatsuppe med makaroni og egg og så vaffel. Man kune vel finne på å si at man kunne tenke litt sunnere, men jeg er bestemor og bestemødre er litt usunn av og til. Det er ikke engang havregryn i vaffelrøren. 

Nå i dag er det Anne-Lise og Kalles tur, men de har ikke bestilt noe spesielt så da blir det enten gode gammeldagse kjøttkaker i brun saus og kålstuing eller sodd. Den er en vanskelig og krevende beslutning å ta, men nå bekker jeg mot soddet. 

På formiddagen tenker jeg å ta en tur til Støren for å se med selvsyn hvordan det er med min søster Tone. Hun var egentlig veldig bra da vi var der på mandag, men jeg føler likevel at jeg skal dra dit en tur i dag. 

 

12 kommentarer

Siste innlegg