Nå ja…….

Det er merkelig nok mandag igjen selv om jeg faktisk nettopp har hatt en mandag. Dagene og ukene raser avgårde. Morgenene er spesielt hyggelig her i huset om dagen. God kaffe i hjertekruset, NRK P1 på radioen, avisen og levende lys på bordet gjør ikke stemningen ubehagelig. Det er jo så i tiden med slow saker, slowkokt kjøtt, mat fra bunnen av, det som er hjemmelaget og brukt tid og omsorg på. Penjsonisten og jeg er moderne og har slowmorgenstund. Ikke det dummeste vi har funnet på da. 

I ettermiddag skal vi på besök till Tone på Støren. Jeg er glad for alle stundens vi har sammen selv om jeg skulle ha ønsket mye annenledes. Likevel er det slik at enkelte ting kan man ikke gjøre bedre uansett hvor gjerne man vil. Det alltid godt å være der hun er. Lillesøstra mi som gjennom fem år med mye sykdom, tøff behandling, oppturer, nedturer og alt har hun tatt på strak arm. 

En mann som smiler bredt om dagen er vel vår kjære skikonge Nordtug. Skiforbundets representanter har vel ikke like mye å smile av. Snakk om å gå opp som en bjørn og ned som en skinnfell. Her trenger noen et kurs i forhandlingsteknikk, kanskje de burde spørre Nortug, det virker som han har bra tak på slike saker. 

18 kommentarer

Siste innlegg