Ny dag- nye muligheter.

Tannlegtimen er historie i hvert fall en måneds tid, for da skal jeg på skjekk hos spesialist. På grunn av min sykdom har jeg måttet operere bort kjerler i halsen hvorav den store ørespyttkjertelen på den ene siden ( den andre vil bli operert bort nå i høst) Som en følge av dette er jeg blitt munntørr og må ha ekstra oppfølging. Jeg er ikke så alt for glad i å gå til tannlege, men når det først skal være nødvendig er min på øverste hylle. Hun er så søt og blid at jeg nesten glemmer at jeg ikke liker henne. Hun er av de menneskene som bare er glad…hun bobler over på en måte. Det er så mye energi at man bare må smile selv.

Så var det min søsters fødselsdag og selv om hun nok er preget av kreftsykdomen og den siste ukes sykehusopphold med lungebetennelse, ble det en hyggelig stund. Min bror Atle og svigerinne Heidi, min datter Hege og Tones eldste sønn var der også. Vi hadde med kaker og kaffe og koste oss som best vi kunne under de rådene omstendigheter. 

I dag skal jeg på regionsmåte i pensjonistforbundet. Ingen stor pes det akkurat og det er jo alltid koselig å treffe nye mennesker. Så er det jo deilig å være den yngste også en gang. Jeg er bare 62 år, men har snart verdensrekord som pensjonist. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg