Travle tider.

I dag starter dagen opp med et besøk hos tannlegen. Ikke min favorittsyssel, men etter sigende nødvendig. Vet ikkke helt hva det er hvor skrekken kommer fra, men det sitter vel igjen fra skoletannlegentiden. Min nye tannlege er kjempesøt, smilende og antagelig alt for ung.  Men den dagen at jeg synes det er ok å gå til tannlegen…ville nok ikke holde pusten.

Så når det verste forhåpentligvis snart er over så har jeg et par tre timer før jeg skal i dommermøte. Ingen vits i å dra hjem så jeg får bare finne på noe i mellomtiden. Har noen ærender og så kan man vel ta en kaffekopp mens man venter. Dersom søster Tone får reise fra sykehuset til sykehjemmet skal vi dit i kveld for å feire hennes 51 års dag. 

Det er travle tider her om dagen, I morgen skal jeg være med på en samling i forenigen hele dagen, torsdag er det Harrytur og fredag ny runde som meddommer i tingretten. 

Nå må jeg også tilfredstille aktivitetsuret så jeg tar sykkelen ned til byen. Det holder nok ikke til målet, men det blir slutt på maset en tid og så er det jo godt å røre litt på seg også. Nå har jeg brukt det i fire uker og har et gjennomsnitt av målsetting på 109% så da er jeg fornøyd, men så var det det med de nye kostene, slik etter fire uker begynner de vel å bli velbrukte så da må jeg vel bite tennene sammen og bare stå på. 

10 kommentarer

Siste innlegg