Det er mandag morgen.

Når man rydder bort sommeren fra verandaen..da er en sommer defentivt over. Så når man stenger hytta er høsten over. Litt vemodig begge deler, men slik er det vel når man bor her hvor vinteren ofte er den lengste årstiden. Sykelen er heldigvis ikke ryddet bort, den blir så lenge det er bart, men når snøen kommer da blir også den parkert for vinteren. Kjenner jeg gruer litt for masse klær, slaps og kulde, men igjen kan man ikke endre det så er det bare å gjøre det beste ut av det. 

I natt har det vært rabalder her med politi, ambulanse og brannbiler. To ungdommer kjørte etter sigende villmenn (påvirket?) brakte inn i et tre og ødela både treet og bilen. Nå gikk det heldigvis stort sett bra med begge to, men det kunne jo like godt ha endt tragisk. Det er egentlig litt nifst å tenke på hvor lett man kan ende et liv bare med ungdommerlig ubetenksomhet.  

I dag skal jeg sykle til Tiller for å hente noen fargekart og gjøre litt andre ærend. Tenkte male opp soverommet hjemme. Begynner å bli litt slitent, så har jeg noen potteskjulere som har sett sine beste dager og trenger en runde med spraylakk. Håpet er at de da kan fremstå som nye og gjøre nytte enda noen år. 

Det er mandag morgen, dagen ligger der ny og ubrukt. En ny dag, en ny uke….spennende. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg