En ny kosedag…..

I dag regner det igjen. Alle planer om søndagstur er satt på vent inntil været i alle fall nøyer seg med et litt mere turvennlig enn det som nå nesten bøtter ned. Man må vel bare innse at man nå kan rydde vekk dilldallet på verandaen og begynne å forberede seg på mørke kvelder og levende lys. Koselig det også da. 

Vi hadde koselig besøk av min sønn Pål og barnebarn Håkon i går. Håkon som nå er ni år gammel har mye å fortelle, jeg koser meg stort med å høre om hans hverdag, kompiser, skole og små og store ting som opptar han. Han hadde bestilt ostehorn på forhånd og det ble en koselig stund sammen ved kjøkkenbenken. Vi fylte hornene med skinke og ost, pakket inn så mye vi fikk til og spiste nystekte varme horn med velbehag. Etter hvert kom også fetteren og gutta ble opptatt med andre ting. 

I formiddag vet jeg ikke  helt hva vi skal finne på  når det ikke blir noen tur. Søndagturer er et must her i huset, men kanskje når det først er så galt kan man benytte anledningen til å rydde vekk på verandaen da. Så i ettermiddag er vi bedt på middag hos Anne-Lise og Kalle. Er vi heldige har regnet gitt seg litt slik at vi kan gå gjennom firbladskogen og opp dit. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg