En ny dag- nye muligheter.

I dag er jeg tidlig oppe og godt i gang med dagen. For å si det slik…den vekkeklokkelyden fra mobilen…den hører jeg ikke alt for ofte nå om dagen. Jeg er alltid oppe i rett tid, har ingen tid å kaste bort i sengen annet enn det som er nødvendig for liv og helse og en halv time til å sose mens jeg våkner opp om morgenen.. Nå kunne jeg nok likevel ha kunnet tenkt meg å kastet bort litt mere enn de tre-fire timene det ble med søvn i natt, men ok..slik er det vel når brystet er fult av bekymringer og uroen ikke gir kroppen ro. Man kan sove når man er død sa alltid min mormor som var en skikkelig livsnyter. Men enn så lenge så nøyer jeg med det som er riktig og nødvendig så får vi vel se når den tid kommer om det er slik det er. 

Nå om litt skal jeg sette meg på sykkelen og sykle de 7 km. ned til byen og tinghuset hvor jeg i dag skal gjøre tjeneste som meddommer i en straffesak i dag. Har en til den 2. okt. så da blir det litt slike gjøremål utover.Jeg vet ikke annet enn hvem på forhånd, men man blir jo oplyst i løpetav dagen. 

Tone er fortsatt på sykehuset, hun har en infeksjon så det er vel årsaken til den dårlige almenntilstanden, men hun har også scannet hodet og skal ta mere røntgen og ultralyd. Pencilinen ser ikke ut til å fungere helt så jeg vet ikke helt hvordan de takler den, men de er flinke og vi kan ikke annet enn å håpe inderlig at hun skal få litt gode nyheter nå. Det har vært nok av den andre sorten så jeg unner henne virkelig å få noen fine tider fremover. 

10 kommentarer

Siste innlegg