Søndag….

Det er tidlig enda, men morgenturen med Pontus er unnagjort og vi sitter her og lurer litt på hva vi skal gjøre resten av dagen. En sykkeltur kanskje ned til sommermarkedet, så en tur på Bakklandet og en kopp kaffe i kafeen ved domkirken. Vi er litt kjedelige slik, men det er greit for oss så da så. Men søndag det er det samme som tur, slik har dte alltid vært siden jeg var barn og ble mere eller mindre villig dratt med på søndagsturer med min store familie. Hadde det vært på denne tiden av året ville vi nok ha dratt for å pluke bær. Man var flinke slik på den tiden. 

I går ble det bytur da også…med sykkel må vite. Hele ærendet var å finne noe å henge alle ladere på. Litt lei av å lete gjennom roteskuffa for å finne den rette. I skuffen liker de å vase seg sammen og bli en eneste klump av ledninger og kontakter. Nå henger de i rad og rekke på en knaggrekke på vaskerommet og man kan lett komme til den riktige uten å løse opp en stor floke. 

I går ettermiddag kom Hege, Bjørnar og ungene på koselig besøk. Da de var vel og avkkert avgårde fikk jeg strikket dte første stykke på Heges fødsesladaggave en Retrokofte hun har ønsket seg. 

 

4 kommentarer
  1. Søndag er litt tur for meg også 🙂 Skal gå en liten tur i dag også, men mest på vei til et besøk hos nevø. Greit med sånne ting man er vant til 🙂 Jeg liker noen vaner også jeg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg