Litt rar, men..ellers bra……

Etter noen dager med drømmeværet begynner jeg å kjenne meg igjen når jeg ser ut av vinduet. Der dundrer ned. Pensjonisten dro alene til hytta i går, han skal male det andre strøket av taket på hytta og om været blir litt bedre kanskje fiske litt. Potus er hjemme for å holde matmor med selskap og virker veldig bekvem i den rollen. Men tur i regnet det forstår ikke han hensikten med og han har ingen problem med å gi utrykk for det. Han stritter i mot med alt det en Silke terrier har av styrke og mot.Så når turen er vel og vakkert overstått kommer han hjem passe stakkarslig og blir fønet og tørket glad igjen. Nå i skrivende stund ligger han tett inntil matmor og sover. 

Om regnet letter litt skal jeg sykle til byen for å møte Anne-Lise. Om det fortsetter å regne tar jeg bussen. Jeg skal kjøpe garn til en ny kofte, denne gangen i fødselsdagsgave til min datter Hege. Hans-Jørgen hentet Mariusgenseren i går. Koselig mann han der gudsønnen min og den gode klemmen jeg fikk som belønning for arbeidet var ikke så verst den heller. Jeg er jo litt rar så jeg liker å se det ferdige produktet  henge på i gangen og når det har blitt hentet så savner jeg det. 

En ting jeg forbinder med gamle damer er apoteket. Gamle damer går på apoteket, slik er det bare. Jeg liker ikke å gå på apoteket, jeg liker ikke å være gammel og slettes ikke å være avhengig av medisiner. Likevel i dag må jeg. Jeg liker garnbutikker , håndtverksbutikker og bokhandlere, men ikke apotek, så jeg kommer til å være så rask jeg kan få tak i det jeg egentlig ikke vil ha og så ut igjen. 

Så når det morsomme og det nødvendige er overstått må vi ha en god kopp kaffe og prate slik gode venner gjør når de er på kafe.  Det blir nok en bra dag……

 

6 kommentarer
  1. høres ut som att hverdagen er tilbake ja,men jammen gjorde det godt med noen ekstra gode sommerdager godt for kroppen før høsten kommer for alvor.
   Du får nyte dagen,skal vi tro værmeldingane ville jeg valgt bussen 🙂

  2. Veit du – dette syns jeg hørtes veldig koselig ut. Både den føna hunden som søkte tilflukt hos matmor og turen til byen og ærenda. Bra medisin finnes, og inni seg finnes alle aldrene – for der er en også ung. Og takk til butikker med glede, farger og strikkepinner. Og etter hvert henger nok et nytt ferdig plagg i gangen, som du får lov til å savne. Egentlig er savn fint, for det betyr at noe fint ikke er akkurat der en er, men det finnes….og det er fint. Og det er godt.
   Fin og trivelig fredag til deg 🙂

  3. Hi-hi, jeg synes jeg ser deg på vei ut døra med en STRI-STRI Pontus, som IKKE vil ut …Ikke så gøy med alt regnet.. Litt godt med å være inne i sånn vær, og se UT 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg