Slik er det jo bare…..

Vurderingen fra legen på sykehuset er at jeg må operere bort nok en spyttkjertel. Det blir operasjon nummer tre på grunn av spyttkjertelene  så jeg vet i alle fall hva jeg går til. Problemmet er at man ofte kan få lammelser i ansiktet. Det var også et tema sist, men jeg slapp unna med bare litt problemmer med venstre øye, det henger litt spesielt når jeg blir sliten og så kan ikke le med det øyet åpent. Men den kan jo også gå bra så jeg satser på det. Det blir i alle fall operasjon i løpet av høsten.

Så er jeg en stor klossmajor, dunker bort i ting, får blåmerker, dunker bort i noe igjen, får blåmerker igjen. Ingen gratie egentlig desverre. På tirsdagen dunket jeg foten bort i den høye dørstokken mellom verandaen og stua. Det gjorde nok litt vondt, men jeg tenkte at dette går fort over så jeg tenkte @*(&/&%&$%$$%$»$#Q# og sa $%$#/%/$»/. Mend et gjorde vondt og da jeg skulle studere de små rakkerne var to negler blitt blå, dagen etter var hele tåen blå og det var ikke godt å stenge den inn i en sko. 

I går dro Jarle, min eldste søster og jeg til Støren for å besøke Tone på sykehjemmet. Da vi kom satt hun klar i rullestolen og var mer enn villige til å bli med ut på tur. Vi trillet stolen ned de bratte bakkene til sentrum, var innom et par butikker og brukte både de pengene vi har og de vi ikke hadde. Kjøpte gaver til hverandre så man kunne tro det var fødselsdag og julaften på samme dag og hadde et ball. Så spiste vi middag på Kroa, mens vi satt der kom Tones sønn, som også er vår gudsønn og vi lo og hadde en fin stund. Da vi skøv rullestolen opp alle bakkene igjen var nok Tone skikkelig sliten og glad for å være tilbake igjen. 

Jeg fortalte her en dag at jeg hadde kjøpt meg en selfistang. I går leste jeg i avisen at folk som tar veldig mange selfies kan ha en personlighetsforstyrrelse. Nå vet jeg ikke helt hvor mye mange er i en slik sammengeng, men jeg bør nok begrense knipsingen slik for sikkerhets skyld. Man har da problemmer nok likevel. 

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. så trasigt da att det ender opp med operasjon,men samtidig godt att det er mulig så kanskje du får det bedre etterpå 🙂
   Mon tro hvorfor blåmerkene dukker opp,jeg får også ofte det ,og ikke har jeg merket att jeg har kommet borti noe heller.
   Hørtes hyggelig ut med gavebytting i august 🙂 kjekt att dere har noen hyggelige stunder ilag med din søster

  2. Ha-ha, jeg måtte le om den selfiestangen 😀 Så kos med Tone på tur da. Når det gjelder blåmerker, jeg er svartprikkete konstant :-/

  3. Selfiestang. He he, trodde ikke det ble en bestselger..Du kan jo sikkert også ta gropie med den også da, som da er bilde av deg og mannen eller en annen person..Hørtest fint å få besøkt søsteren, men så dumt det blir ny operasjon. Håper alt går bra før, under og etter den.. Må man så må man, men er jo forståelig litt ekkelt..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg