I dag…….

Nå skal jeg straks ut med sykelen igjen. Denne gangen til sykehuset for å undersøke spyttkjertelene. Man skal vurdere om det er formålstjenelig å fjerne enda en. På en måte håper jeg det etter som de har vært mange plager over lang tid, men så kan det bli så tørt at det i seg selv kan bli plagsomt så jeg vet ikke helt. 

Jeg skrev for noen dager siden om at jeg ikke fikk min nye selfistang til å fungere. Da jeg fikk byttet den viste det seg heldigvis at det var stangen og ikke meg det var noe galt med. Da jeg fikk en som var i orden så fikk kjærringa til det med en gang. Selvtiliten var ikke akkurat stor da han på byttedisken fortalte at de hadde ikke fått tilbake mange slike. Så nå er jeg som en tenåring og knipser selfier som bare det. 

I ettermiddag skal vi til sykehjemmet på Støren igjen. Jeg har så vondt av min stakkar søster som sitter der  hele dagen så jeg tenkte å ta henne med ut en tur. Jeg hadde så lyst til å få henne med hit en tur, men her er trapper og de klarer hun ikke, så det må bare være til hun eventuelt blir litt sterkere. Men det er heldigvis ikke noe problem å ta en tur med rullestolen, kanskje rulle innom en kafe slik at hun kan få se litt annet en sykehjemmet. Pleierne der er alle tiders, de steller godt med henne, men det er jo noe med de omgivelsene som ikke helt passer for en dame på 50 år. 

8 kommentarer
  1. Så bra att det var stangen som ikke var helt ok da 🙂 det er trasigt å gå rundt med plager,er det kun en opperasjon som kan hjelpe mot plagene med spyttkjertelen ?
   Så får du kose deg med din søster i dag,en kafe tur hørtes jo ikke helt feil ut 🙂

  2. Håper det ordner seg for deg i dag Siv. Og pent gjort av deg og hente din søster på en liten tur ut også. Ikke godt og måtte sitte på et pleiehjem i en slik alder. Håper dere får en fin dag begge to og at du får en vurdering av dine plager også. :-))

  3. Jeg synes ofte det er synd at eneste tilbudet mange har når de blir syke, er sykehjemmet, uansett hvor unge de er. Men det er vel slik i de fleste kommuner, og de gjør så godt de kan. Men jeg kjenner også noen som er UNG, og sitter på sykehjem, og som ikke kommer ut igjen heller. For syke. Men burde vært tilbud for yngre et eget sted. Synes jeg. Men du , får vi se noen selfie-bilder da 🙂 ?

  4. Ja, tenker det samme som Frodith her vedrørende sykehjem…Det er ikke rette plassen for ei på 50. Det hadde jo vært å håpe at hun kommer seg såpass at hun ikke behøver å være der! Lykke til med selfiestanga! Jeg visste ikke en gang hva det var før sønnen min skaffet seg det for ikke så lenge siden! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg