Fortsatt fint……

Været er slik at man forstår fort at dette er en slik dag man må utnytte til fulle. Jeg vil prøve å være mest mulig ute i solen, samle d-vitaminer og overskudd nå mens solen skinner og alt er på stell. Vi er hjemme på Romolslia igjen og må ta utgangspunkt derifra, først en tur med lille Bølle som nok er tryggere her enn på hytta. Så skal jeg sykle til Tiller for å reklamere på min nye selfistang. Enten er jeg totalt ubrukelig når det gjelder tekniske ting eller så er det noe galt. Nerden i meg vil bruke alle slike duppedipper, men den tekniske kompetanse glimrer med sitt fravær. En aldri så liten motsetning her slik det ofte er med meg. 

Jeg strikket ferdig den andre armen på Hans – Jørgens Mariusgenser i går og våknet i natt med et rykk da jeg på en eller annen merkelig måte i søvne kom på at jeg hadde glemt det belegget som skal dekke over sømmen når den syes sammen med bolen. Det var rett før jeg stod opp for å fikse det der og da, men så kom søvnen og tok meg igjen. Underbevistheten har vist litt å ta tak i mens man selv sover. Jeg er ikke glad for det for jeg synes det er litt vanskelig å ta opp der man har felt av. 

På nyhetene er det som vanlig mye negativitet, en eldre dame er forsøkt voldtatt igjen, digital vold øker, nettmobbing øker, det kan bryte ut krig mellom Sør- og Nord Korea ( når skal folk lære), en 17 årig asylsøker har utøvd vold mot betjening og andre i et asylmotak,et  ingernører vil ikke jobbe i offentlig sektor…..Man kan bli oppgitt av mindre. 

6 kommentarer

Siste innlegg