Herlig….

Eter den begredelige sommeren vi har hatt har værgudene endelig bestemt seg for å prøve å gjøre det godt igjen. Nå med en ukes drømmevær. De dagene vi har vært her ute på hytta har vi gått ut om morgenen og ikke vært inne før sent på kvelden. I går tok vi turen igjen til Magerøya slik at ungene kunne få finne litt nikk nakk i fjæra. Det ble mange fine skjell, kråkeboller, store sneglehus, krabbeskinn og en saueskelle. Saueskallen var nok den som gjorde størst lykke. Krisyian skulle ta den med hjem, men han kunne komme oppover slik at vi fikk se den av og til. 

Så ble det fiskepakker og grillet makrell til middag. Selvfisket smaker bedre mener ungene. Stoltheten over å ha fanget sin egen middagsmat er nok med på å tirre smaksløkene. tror jeg. Da middagen var vel og vakkert fortært var det bringebærplukking som stod på tur. Var ikke lange stunden, men kanskje tre liter bær likevel.

Pontus stakkar har full skyv, han må passe på alt som rører seg i en kilometers avstand. Her kommer ingen uanmeldt for å si det slik. Merkelig er det at han vokter alt så nøye her for hjemme kan nok hvem som helst komme å gå som de vil.  I går la han i vei etter hyttenaboen som fikk grei beskjed om at her hadde han ingenting å gjøre. Ørene som er laget for at han skal høre hadde nok streiket litt en stund for han viste ingen tegn på at han hørte. Nå har han og jeg vært ute å gått tur, mens noen fisker og noen slapper av på terassen. Nå passes han nøye for jeg ser helst at naboforholdet slipper slike belastninger. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg