31.07.2015

Det er nesten som jeg har begynt å like disse timene mellom natt og morgen. De er nå der og jeg er nå der så da kan man like godt omfavne dem selv om tre fire timer med søvn nok hadde gangnet meg bedre. Jeg sitter vendt mot vinduene å ser dagen komme. Her er stille utenfor, ingen kommer halsende med ungene på slep for  komme på jobb og barnahage. Enda har ingen bil blitt startet opp heller. 

I går var vi på kaffe hos Anne-Lise og Kalle som også hadde besøk av datter og barnebarn. Lille Tobias på to år er en liten hjerteknuser som aldri er helt i ro. Mammaen der trenger nok ingen håndarbeid med det første, men smilet og latteren kan sjarmere is til å smelte så hva gjør vel det. På formiddagen besøkte vi Tone på sykehjemmet. Neste uke skal hun begynne med stråling. Blir nok tøft det regner jeg med. 

I dag pakker vi i alle fall sammen og drar på hytta. Det er meldt fint være neste uke så kanskje vi endelig kan få litt sommer også dette året. Gleder meg å til noen rolige dager i mitt paradis ute ved trøndelagskysten. Kanskje en fisketur eller to og ellers bare ro og fred. Kanskje kan man få en god natts søvn også. 

3 kommentarer
  1. Du får det til å høres nydelig ut å miste nattesøvnen, men skjønner du har valgt søvn. Men du velger å ta ut det som er fint med det, og det er en bra innstilling. Også å kunne glede seg over møter, besøk og nye, små mennesker.
   Vi får håpe at solen kommer neste uke, i dag regner det tett. Så sol og sommer er absolutt etterlyst og ønsket sterkt. God helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg