Litt trøtt kanskje.

Nå for tiden kunne jeg godt ha unnvært noen av nattetimene. Der er en uro som kommer til utrykk i de stille delen av natten og som gjør det vanskelig å feste søvnen. Så når det endelig skjer så drømmer jeg og våkner av det. Nå forstår jeg at dette har mye med ting som skjer rundt meg, men likevel. 

Vi har stadig besøk av en skjære på verandeaen. Det er for så vidt kunne vært greit om det ikke vært for alle visittkortene den legger igjen. Nå kjøpte jeg en gummislange her om dagen som angivelig skal skremme dem vekk, men i dag står den sannelig der å ser på slangen med en overlegen mine som om den synes dette var veldig moro. Så da er det vel bare å fortsette å vaske. Det er jo litt moro å se den spankulerer så kjekt rundt å ser etter mat. Nå sitter den utenfor her med hodet på skakke og ser på meg. Den har liten tro på norske slanger så skal man skremme den vekk må man nok anstrenge seg litt mere. 

I dag skal vi kjøre til Støren for å besøke min søster som er på sykehjemmet der. Så skal vi på fødseslsdagsfeiring hos min veninde Anne-Lise på kvelden. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg