Heldigvis var det bare en drøm…..

I natt arangerte jeg en stor konferanse…det kunne jeg nok godt ha latt være med for ikke en gang i drømme er jeg helt på nett når det gjelder slike ting. Mye kan gå galt og mye gikk galt. Merkelig nok var temaet «Hvordan bruke gleden aktivt i jobbsammenheng» og jeg er ikke en gang i jobb.Nå har jeg arangert min del av event i løpet av 20 års tjeneste i en fagforening, men dette tok kaka. Da jeg våknet var jeg rimelig glad for at det bare var en drøm og jeg bestemte meg pronto for å ikke å la alle slike ting være. Nå blir nok ikke det noe stort problem for hvor skulle i så fall den oppgaven komme fra. 

Når jeg ikke drømmer trasige drømmer prøver jeg så godt jeg kan å gjøre noen hyggelige ting. Jeg har stor tro på at livet må balansere mellom det som er hyggelig og alt det andre, men det vil uansett svinge noe. Det verste er det man ikke kan gjøre noe med om man aldri så gjerne kunne gjøre hva som helst. De gangene da selv de mest intense ønskene ikke kan få ting til å forsvinne. 

I dag skal jeg i alle fall på dametreff med Anne og jentene og da blir det vel et par hyggelige timer i godt selskap. Så i morgen er vi invitert i fødselsdagselskap hod Anne-Lise og på fredag blir det antagelig Wampkonsert om vi ikke drar på hytta før det. 

 

 

4 kommentarer
  1. Ja , pass hvertfall på å kose deg mellom de kjipe øktene, for det kan vi jo. Og jeg ser du er i vei med det både i dag og i morgen. Uff, ekkelt med sånne drømmer. Jeg kan også drømme om sånt, og jeg er LITT nærmere å kunne komme utfor noe sånt…om ikke HELT 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg