På Lista…..

Hege, Bjørnar og barna har dratt hjem til jobb, SFO og barnehage og freden har senket seg her ute på Lista. Det virker litt tomt slik i starten, men ferien er slutt for deres del og vi tenker være noen dager til. I år har laksen hatt god grunn til å frykte oss. I løpet av helgen har vi dratt opp seks stykker. Selv har jeg fisket i fem minutter og tok en. Den ble spist til middag i går og smakte helt nydelig. 

Det regner naturligvis, men denne sommeren  ville det tatt kortere tid å nevne de stundene det ikke regner og vi kan uansett ikke gjøre mye med det så da får det bare regne. I dag tenkte jeg ikke gjøre veldig mye, men må en tur på kyrksæterøra for å få byttet en strikkepinne som brakk for meg. Nettopp av den grunn har jeg fått kvittet meg med mye av det restgarnet jeg har her ute og strikket en stor kurv og to små som skal toves når jeg kommr hjem. Jeg har så vidt begynt på Hans-Jørgens Mariusgenser så nå er det tilbake til den en stund når jeg bare får en passende strikkepinne. 

 

 

2 kommentarer
  1. Når det regner kan man hvertfall kose seg med litt shopping, strikking og ting inne 😀 Og du virker flink til å kose deg med hva det skal være <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg