Man kan jo drømme…..

Vi fikk da noe som lignet litt på godvær i går selv om bikini nok ikke hadde vært det rette antrekket ut i fra temperaturen. . Nå har det vært nok en urolig natt ettersom min søster havnet på sykehuset igjen i går, men jeg har snakket med svoger Odd nå på morgenen og alt ser bra ut nå. Våre tre barnabarn sitter nå i skrivende stund på rekke og rad i sofaen, litt vel aktive for en sliten mormor så tidlig på morgenen, men om man prøver å snu det rette veien så er de i alle fall friske og sunne. Åtteåringen terger de to femåringene som igjen på sin side biter på det meste. Men søte er de likevel da.z

I går ble det fire laks til sammen, Andreas tok en og Hege tre. Båten er for liten for oss alle så jeg var barnavakt mens de andre fikk utfordre fikselykken. Men jeg har skumle planer i kveld etter at de har dratt hjem. Nå skal den minste laksen stekes og spises til frokost så da får vel alle en smak. 

Det sies at om man kan være glad for lite så har man mye å være glad for. Ettersom jeg bor i blokk er det begrenset hvor mye man kan plante av blomster og grønnsaker, men her ute er det en annen sak. Jeg elsker å se det vokse i bedene. Jeg skjekker flere ganger per dag om det har skjedd noe nytt siden sist. Nå er det mange roseknopper som er i ferd med å komme ut så da er det ekstra spennende. Drømmen er et lite hvitt hus med klatreroser som dekker mye av det hvite. Inne skulle det være lave store vindusposter med blomster og pynt. Et kjøkken stort nok til kjøkkenbord og benk. På stua en stor god gyngestol… selfølgelig….ellers ville det jo ikke vært et drømmehus. 

6 kommentarer

Siste innlegg