Herlige dager……

Det regner igjen eller rettere sagt det øser ned. Selv om vi har hatt to fine dager nå så kunne man nok ha ønsket seg litt mere, nå når man endelig har fått kjenne på sola. 

Pontus kom hjem etter Bodøturen sent i natt med et cerifikat. Nå skal jeg ikke skryte på meg å kunne noe om slikt, men man skal vel ikke måtte vite alt om alt heller. Men vi savner han når han er borte så godt å ha han hjemme igjen. Lille gode Bølle som ikke er så veldig bøllete mere. Han har nok savnet oss han også for nå ligger han tett på oss hele tiden. 

Så skjer det mye i vår enkelte ganger lille verden nå om dagen. Terrorangrepene i helgen blir nok ikke de siste. Her er potensialet stort for mye oppmerksomhet. Og så krisen i Hellas…..hva er det for noe er det EU som er urimelig med grekerne eller er det de som ønsker å slippe å betale gammel moro. Stakkar folket mye uvisshet og bekymringer der nå. 

 

2 kommentarer
  1. Når man har hatt litt sol, vil man gjerne ha litt til 😀 Godt du fikk Bølla hjem igjen da 🙂 Og med sertifikat og greier…det er mer enn jeg har 😀 hi-hi

  2. livet er litt enklere når solen skinner,men men vi må bare ta med regnværsdagene også,det sies att da biter fisken best :)så hvem hvet kanskje det blir årets fiskesommer hi hi.Ja jeg føler med Grekerne nå,Hellas er et godt land å feriere i og jeg unner dem ikke denne uvissheten nei

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg