Det ble litt stilt….

Det regnet da vi var på martnaen i går. Silje og Kristian skulle få velge seg en ting hver og det var ikke helt enkelt i virevaret av plastikk og nikk nakk i smale trekk mellom boder og med masse mennesker som dytter og trenger seg på.

 Nå ble livet litt greit med en lekehund som kunne gå og en robot som Kristian etter mye om og men fant behag i. Så ble vi overbevist av to par store fem år gamle blå øyne om at en gassballong kunne heve opplevelsen enda et hakk før vi gikk for å spise middag på Burger King. Selv ble jeg ikke videre fristet av all plastikken, men vi hadde da noen fine timer med våre to yngste barnebarn. 

Pontus blel levert hos oppdretter Vibeke i går ettermiddag og er nok langt på vei til Bodø og utstilling nå. Gubben og jeg sitter ensom og alene på hytta i regnværet. Men det er fin musikk på radioen, vi skal fikse og shine ferdig gangen som ble malt sist vi var her og så får vi se om været kan vise seg fra en bedre side. Her er stille og rolig og det er godt å være her nå etter et par hektiske uker. 

6 kommentarer

Siste innlegg