Vi har smakt på sommer….ikke det verste som finnes det.

Eter tre vidunderlige fine sommerdager er himmelen atter grå. Men samme hva som skjer nå så har vi i alle fall kjent på sommeren. I går morges var jeg hos legen for å sette på en døgnmåler av blodtrykket. Jeg har alltid litt ekstra høyt trykk på legekontoret, men ale døgnmålerer ser mye bedre ut. Får håpe det er slik denne gangen også. Det hærsjens apparatet blåser seg opp hvert kvarter på dagtid og hver halve time på natten så søvnen har vel vært bedre andre netter. Men igjen må man så må man og da kan man like godt ta det med et smil. Nå skal jeg straks sykle til legekontoret for å levere stasen og så er det over for denne gangen. 

I ettermiddag skal Astrid og jeg på Tregården som er min yndlingsbutikk her i Trondheim. En stor låve med alt hva hjertet kan begjære av pynt og stæsj til huset. Desverre skal låven rives og da blir det ikke mere Tregården. Nå har det vært avviklingsalg i flere måneder så det er vel ikke mye igjen. Synd at alle slike spesialbutikker har så vanskelig for å drive. Det er vel snart bare Nille, HM og Dressmann igjen og de er over alt. Ikke det at det er noe feil med dem, men litt morsomt å kunne se litt annet også. 

Nå er jeg litt trøtt, men kaffen i kruset smaker godt og så får jeg si som min mormor brukte å si…sove kan du gjøre når du er død. 

 

 

9 kommentarer
  1. Det blir ingen butikker igjen utenom kjøpesentre slik er det overalt, de som styrer vi ikke ha biler i sentrum og fjerner parkeringene så kundene uteblir. I Narvik er ei hel gate tom for butikker og nå tømmes hovedgata også. For å gjøre det helt store er det gratis parkering på sentrene men på de få plassene som er igjen i sentrum må man betale. Politikerlogikk?

  2. Nei, det er synd at disse spesialbutikkene blir borte for de er ofte veldig fine og drives av folk som brenner for det de holder på med. Da blir det både spennende utvalg og hyggelig service.
   Min mann hadde sånn døgnblodtrykksmåler og han skvatt slik da den blåste seg opp på natta at han ble rasende og tok den av :-DDD Det førte jo bare til en nytt døgn med måleren 😀
   Ha en finfin sommerdag selv om himmelen ikke helt spiller på lag 😀

  3. Vi må verne om spesialbutikkene: Håper du finner noe fint i dag.
   Jeg har også hatt blodtrykksmåler i ett døgn. Sov faktisk overraskende bra gjennom natta.

  4. Ja, kjedelig med alt av butikker som forsvinner.Jeg var i Langesund i fjor sommer, et nydelig sted som hadde masse flotte butikker før, og sørlandsidyll -aktig. Nå var det kommet et kjøpesenter like utenfor stedet, og der var det alt av butikker, så selve sentrum var nesten forsvunnet og var blitt skikkelig stusslig… 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg