Været, husarbeide og retorik…..

Jeg prøver å si til meg selv at været ikke spiller så stor rolle, men når man har hatt så mye dårlig vær som vi har hatt nå så kjenner man at det er faktisk ikke slik. Nå hadde vi en dag med nydelig, men kaldt vær og i dag regner det igjen. #&(#(#%(&)()==/$%&/( Nå kjenner jeg vel slik omtrent til hvor regent kommer fra og hvordan det går til, men det må da en gang bli tomt. 

I dag skal vi kjøre min søster hjem til Soknedalen.. Så skal vi stoppe på turen for å drikke kaffe. Vel hjemme så trenger leiligheten en kjærlig husmorhånd og jeg har jo et par slike så da blir det vel en råd. med et. Så er Mariusgenser nummer åtte på pinnene og den roper på meg fra strikkekurven. 

Vår kjære statsråd Eriksen er litt av en retoriker. Når det nå viser seg at de av våre uføre som har den laveste inntekten taper mest kunne det vel være en vrien oppgave for de fleste å overbevise folk om at de ikke taper penger. Men om man definerer ordet tap med at det betyr tap over 6000 i året har man ikke tapt noe vestentlig. Og når noen bestrider den retoriken så er det et argument igjen..nemlig at mange jobber jo litt. Nå er jeg ikke uenig med Eriksen i at inntekt må gå til fradrag på trygden, men i hovedsak er vel uføretrygdede uføre så da er det vel ikke nødvendigvis noen arbeidsevne. 

4 kommentarer
  1. skjønner att en blir frustrert om det bare regner,vi har vært velsignet med 2 varme soldager no,det var meldt regn så noe feil kan jo meldingane være :))
   når jeg først ble tidlig ufør så kunne jeg nok tenkt meg en litt bedre utbytte,ikke fikk jeg sluttvederlag heller for jeg ble ufør 2 år for tidlig,ikke får jeg utbetalt noe fra forsikringa,diagnosen min er feil,hmmmmm ja ja men jeg har det greit lell jeg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg