Nå i dag.

Nå er vi hjemme igjen etter fem regnfulle dager på hytta. Nå sies det at det aldri er så galt at det ikke er godt for noe..og et hvitt nymalt tak med mere er vel et bevis på dte. Hadde solen skint hadde vi nok ikke holdt på inne på denne måten. På vei hjem i går kjørte vi innom min svigrinne Dorthea og hadde et par fine timer sammen med henne. Snakk om å ha drømmetomten, 50 meter fra sjøen og en flott utsikt. Hun kan bare ta fiksestangen…rusle de 50 meterne ned til sjøkanten og fiske sin egne middag. 

PCén min har opført seg rart et par dager, den skiftet startside av seg selv og denne nektet å bli tatt bort, så åpnet den all mulig reklame uten at noen hadde lagt opp til det. Men heldigvis er ikke ekspertisen..i min i verden i form  av svigersønnen…langt unna. Han kom trykket litt her og trykket litt der..fingrene gikk i verdensrekosrdfart og så var alt greit igjen. Bjørnar er toppen..alltid villig til å hjelpe. Svigermors drøm. 

I går kveld var det generalforsamling i vårt borettslag. En herlig dynamikk der. Borettslaget står ovefor en stor rehabilitering og styret har nok sine store beslutninger å ta.Beslutninger som har betydning både for våre levevilkår og våre lommebøker. 

NÅ i dag er dte morgentur med lille Bølle som teller, kanskje en sykkeltur og så er det jo pannekakedag. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg