El- sykkel kanskje?

Jeg tenker på å kjøpe meg en el-sykkel. Pensjonisten er en smule bekymret…må  nok innrømme at .mitt rulleblad når det gjelder sykling ikke gir noen stor grunn til tillit, men dog. Nå har jeg tenkt på at den mosjonen jeg får av syklingen nok kommer helsen min til gode, men astma og en generell dårlig helse gjør at jeg nå kan tenke meg litt drahjelp i de tyngste bakkene. Så er vel alt bedre enn ingenting og man må jo sykle i alle fall.Han tok i alle fall på seg strengstemmen og varslet meg om at det ble ikke aktuelt å sykle uten hjelm. 

I dag gikk vi til Tillerbyen for å se på el-sykler og la til 11 km på gåstatistikken. Nå går det litt rundt med vekt, skivebremser, batterikapasitet og divers andre tekniske data som ikke helt synker inn, men jeg har nok funnet min favoritt.   

Når jeg gikk nå slik å så på sykler kom jeg på min aller første sykkel, et rødt vidunder av en piksesykkel, ønsket over lang tid, sparte halvparten og trodde nok det ville ta litt tid før den kunne erverves. Plutselig en dag kom jeg hjem fra skolen og der stod sykkelen. Jeg bare så på den..torde ikke helt å tro på at den var min. For en lykkefølelse…litt synd da at vi er blitt så bortskjemte at det er bare å kjøpe…vi har nok mistet noe veldig viktig på veien. 

6 kommentarer

Siste innlegg