Marius nummer seks….

I dag hadde jeg tannlegetime allerede klokka halv åtte. Sånn midt på natta spør du meg, men der var faktisk arbeidet godt i gang og et kvarter etter kunne jeg gå ut av døren med skryt over hvor flink jeg er. Følte meg rimelig liten da…nesten slik da man var barn og fikk en lite fortjent belønning for å besøke tannlegen. 

Her er et helt nydelig vårvær i dag og når det for en gangs skyld er slik må man bare nyte det..så nå har Bølla og jeg vært på tur en times tid og gått fra oss det verste. I går begynte jeg på Marusgenser nummer syv, den siste før der ble ferdig på søndag og eieren har tatt den i bruk. Den som så vidt er påbegynt nå skal min nevø Esten ha.

 

 

8 kommentarer
  1. Å være ferdig hos tannlegen etter et kvarter er luksus! Men kjenner den der følelsen av å bli barn igjen straks man kommer inn på tannlegekontoret, ja. Tror heldigvis ikke dagens unger har det på samme måte.
   Du er effektiv med Marius-produksjonen! Kjekt når de blir brukt og satt pris på.
   Ha en fin uke i vårværet! 🙂

  2. så deilig da å få skryt av tannlegen,da har en iallefall 0 hull og det liker vi.
   genser nr 6 og ny påbegynt du er ikke sann hi hi skikkelig fin og veldig dyktige bare du ikke sliter ut armen din )

  3. Du er utrolig flink med strikkingen av både kofter og flotte gensere,og imponerer igjen med enda en nystrikket Mariusgenser. Og så fint at du kunne gå ut fra tannlegen uten problemer med tennene,jeg var selv hos tannlegen i går for har vært uheldig og fått et dunk på fortanna mi og den er nå litt løs,,så nå er det bare og håpe den vil feste seg igjen. Så jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal spise nå, for fikk beskjed om og ikke tygge på den,,ja lettere sagt en gjort det. Hvis ikke blir det vel en løsning på det. Ha en fortsatt fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg