For et mas….

I dag fikk jeg e-post fra en italiensk dame…jeg vet ikke helt hva det handlet om for det var skrevet på italiensk , det tror jeg i alle fall. Denne føyer seg fint inn i en lang rekke av ekle e-poster fra damer….. spesielt russiske. Et par har sendt med bilder av seg selv i naken overkropp og en beskjed om at vi nok kan ha deilig sex sammen.  De påstår til alt overmål at de har sett min profil på en datingside og at det er årsaken til at de skriver til meg. Nå har jeg aldri i mitt liv vært inne på en datingside og hadde jeg det ville nok min profil ha stoppet lekre unge russiske damer fra å sende en slik e-post til meg. For meg som er en skikkelig rødstrømpe er det også litt trist å bevitne en slik fornedrelse av kvinner og et slik bruk av kvinnekroppen. Egentlig er det bare trist. 

Når vi først er inne på tema uønskede e-poster så kan jeg klare meg uten alle tilbudene om spill og kredittkort. Jeg trykker unscribe og tror den hellige grav er vel bevart og så går det noen uker og de kommer igjen. 

Så til trønderes yndlingstema nemlig været. Det snør……

 

 

4 kommentarer
  1. Da tror jeg at vi blir her en uke til. Uønsket E-mail ser ut til å være prisen vi må betale for å eksponere oss digitalt. Nå fisker reklamen oss opp etter at vi googler etter en vare eller tjeneste ogsender oss tilbud i hytt og pine… Huff

  2. Uffameg, kor ekkelt, slikt har eg heldigvis ikkje fått. Derimot får eg ofte tilbod om å tene mange pengar, osv. Eg stryk før eg les dei. Mailar frå ukjente, framandklingande namn, stryk eg og. På facebook, derimot, har eg fått diverse tilbod om å bli ven med ymse utanlandske menn, som eg og avviser med det same.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg