Fair trade produkter……

Kroppen er fremdeles litt i pleiemodus etter det stygge fallet på mandag, men jeg har blitt enig med meg selv om at jeg nok overlever denne gangen også. Det var ikke verre enn at jeg tok sykkelen da jeg skulle i banken for å sette inn penger for foreningen. Nå høres det ut som et par fremmendord først dette med å sett inn penger, de bruker vel heller å bli tatt ut og i banken er man vel heller ikke ofte lengre, men det ble i alle fall en fin tur i nydelig vårvær. Nå i dag ligner det mere på seg selv med regn igjen, men man får ta det med et smil og leve i håpet. 

På Trondheim torg var dte internasjonal dag og i en av bodene der solgte de fairtradeprodukter. Dette med fair trade klinger bra i mine ører så da stoppet jeg lit opp for å se. De hadde blandt annet noen fine kurver til salgs og jeg trengte en ny håndarbeidskurv etter som den gamle har så mange løse ender hvor garnet alltid setter seg fast. Så da ble det nye håndarbeidskurv og en god følelse etter som jeg da vet at de som lager kurvene får sin rettferdige andel av salget. Jeg vil heller betale en grei pris og vite at jeg ikke utnytter noen enn å få saker billig. 

Min luftemorgenvenninde Anne-Grete og jeg holder på med å starte strikkekaffe her i Romolslia. Nå har vi  lånt et lokale i en av høyblokkene litt lengre her oppe og skal legge planer for fremdriften nå i dag. Man vet jo ikke om dette har livets rett, men jeg er den fødte optimist og tror det går bra. Jeg er av dem som er villig til å prøve det meste i alle fall en gang, og går det ikke så tror vi ikke,  vi vet. 

 

4 kommentarer
  1. Oi, så koselig med å starte strikkekafe da 🙂 Det blir bra 🙂 I dag skinner solen her og jeg er på jobb, men det er rolige tider. Kanskje en litt god pause UTE 🙂 Ha en fin dag 🙂

  2. du har en sunn tankeviirksomhet ) en hjertevarm dame med tanke for dine medmennesker,og slike kurver er helt sikkert bedre en dei masseprodusertee en får i butikken )
   så flott da att dere vil prøve å dra igang en strikkekafe,håper det blir en suksess så lykke til )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg