Nyheter…..på godt og vondt…..

Det er så mye trist i mediene for tiden at jeg nesten ikke tåler høre mere. Pensjonisten er en ivrig nyhetsleser og informerer fra sidelinken om alle livets svarte sider. Så liker han også det som er litt humoretisk selv om det kan nok være at den som opplever det ser litt andeledes på det i alle fall i starten. En mann skulle kjøpe en pølse fra en pølsebod  til sin hund. Han ble trekt kr. 840 000 selv om pølsene ikke kostet mere enn 84. Da selgere av pølsen kontaktet banken kunne ikke de gjøre noe umiddelbart. Nå ble det ordet opp til slutt, men da ble han trekt 1216 kroner i gebyrer. Ja ja ikke rart bankene har de flotteste lokaler og store overskudd. 

Så er det alt det triste som jeg nesten ikke orker høre om. Mye av det verste kommer inn under huden og legger seg der som en stor klump av empati og vonde følelser. Man kunne nok vært fristet til å lukke øynene for alt utenfor sin egen lille verden. Men det kan man ikke gjøre, man må vite for å være med å gjøre verden til en bedre plass. En plass hvor flere enn oss få her i verdens beste land kan ha det godt. Hvor barn og  andre forsvarsløse vesener får beskyttelse fra de som vil dem ondt og hvor vi alle samen tar en form for ansvar for alt dette. Skal man kunne hjelpe må man vite selv om man skulle ønske man kunne slippe. 

 

6 kommentarer
  1. jeg er enig med deg,men jeg kunne nok tenkt meg noen positive nyheter også,jeg hvet at det finnes mange av dem også.når det kommer til den stakkaren som skulle ha en pølse,ja da tenker eg att det tar en stund før han kjøper en til 🙂

  2. Det er sant det er så grusomt at man nesten ikke kan forholde seg til deg. Jeg må innrømme at jeg unngår å se for mye på nyheter, det blir man bare nedstemt av.

  3. Mye vondt rundt omkring ja, og en del man ikke KAN gjøre noe med, tror jeg man må verne seg mot, på et slags vis, hvis ikke blir man ødelagt. Men man kan gjøre noe med en del nære ting, og da er det greit å ta inn på seg. For da kan man gjøre en forskjell.
   Helt utrolig den hunden og pølsa-historien!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg