Skitvær……..

Dere begynner vel å bli lei av å høre om det nå, men det er et skitvær her og selv en som skjelden irriterer seg over været kan komme til å henge litt i munnviken etter hvert. Nå er det tørt og godt her inne, kaffen i hønekruset smaker godt og det er en helt nydelig musikk på radioen. Må finne ut hva det er og høre mere av dette. Pensjonisten gjør dagen bedre bare med sitt blotte nærvær og lille Bølle er i kosemodus så man kunne vel ha det verre. 

Nå er det noe som heter at det er ikke så galt at det ikke er godt for noe så jeg tenker at soverom kan trenge en ekstra husmorinnsats og det kan vel hende at jeg tar i litt der i dag. Så kan man vel rydde litt i noen skuffer også uten at man sliter seg helt ut. Litt husmorære har man da i behold tross alle andre ting som konkurerer om krefter og tilstedeværelse. 

Nå er det likevel slk at Bølle må å sine turer ute og bra er det. Nå er det snart tid for tur nummer en og da sammen med Anne-Lise og hennes hund Frida så er det tur med Linda i ettermiddag. Ikke like hyggelig i dette været, men mosjon trenger man vel uansett. Men nå vil jeg ha finvær. Så da så…..

6 kommentarer

Siste innlegg