Dager på hytta.

Merkelig hvor fort dagene går. Når man står opp om morgenene så ligger dagen der ny og spennende og så like fort er den over og en ny dag er i emning. Jeg tullet i alle fall godt med den klokka i går. Det regnet voldsomt på formiddagen, men da laget vi jo fiskmat så det gjorde ingen ting. Da vi var ferdige med den så skulle jeg ta Pontus med på en liten tur før vi dro på kaffebesøk. Da var været blitt bra så jeg så på klokka og fant ut at jeg hadde tid nok til å ta en lengre tur. Så gikk vi der å koste oss til Jarle ringte å lutrte på om jeg hadde glemt at vi skulle være hos Ingrid og Arild til fem. Da var klokka over halv fem og det er en halv times kjøring så dette gikk ikke helt i hop. 

Nå kom vi jo dit til slutt og fikk servert deilige sveler og kaffe.  Så koste vi oss sammen med Ingrid og hennes familie et par tre timer. Det nygifte paret og deres to små sønner  bor helt herlig til i et kjempehus med utsikt over sjøen. Ingrids søster Mette var også på besøk. Hun og kjæresten har vært et halvt år i Australia så vi har sett lite til henne i det siste. 

Nå er det en ny dag og vi har palner om å spraymale blomsterkrukkene som egentlig ser litt slitne ut. Men først nå er det skattejakten på NRK P1. Det hører jo påsken til .

8 kommentarer

Siste innlegg