Uff den klokka da…

Den interne klokka i kroppen min sier at klokka er åtte, men fasiten sier ni. Nå er det jo fasiten som er rett og da er det bare å føye seg, stå opp en time for sent og så prøve å komme ajour utover dagen. Pontus som har utnevnt seg selv til husets vekkeklokka bommmet foresten også med en time. Men han tar det ikke tungt, blir han stilt til ansvar fnyser han bare og går sin vei. Ellers når jeg snakker med han legger han hodet på skakke og ser ut til å prøve å forstå hva det er jeg maser om. Han tolker nok mye ut i fra tonefallet. Noen ganger har han en forurettet utrykk som om han er blitt dårlig behandlet….søten min. 

En stor haug med hysefileer ligger å venter på å bli bearbeidet så vi har nok å drive med noen timer fremover. Så litt ut på ettermiddagen når fileene er blitt til ferdig fiskemat skal vi til Ingrid på kaffe og sveler og se om de har kommet tilbake til normalen igjen etter giftingen sist helg. 

I går var det et helt nydelig vårvær og jeg satt ute med radioen og strikketøyet i flere timer. Det er så herlig stille her ute,ingen trafikkstøy og nå så tidlig på året er det ikke mye trafikk på fjorden heller. Nå sies det at det skal bli snøvær igjen, men jeg som aldri hører på værmeldingene tar det som det kommer og håper på det beste. 

8 kommentarer

Siste innlegg