Koser oss vi…….

Nå begynner ting her å falle på plass selv om det er for kaldt til å sitte ute. Nå har pensjonisten nettopp dratt ut for å kjøpe ballfisk så i morgen blir det vel full kjør med å lage fiskekaker og storfiskball. Båten er ikke kommet på vannet enda, men det er heldigvis fisk å få kjøpt av ivrige hobbyfiskere. 

Hytta vår ligger ute ved trøndelagskysten ikke så veldig langt i kystlinje fra Tjelbergodden og sånn 20 min i bil fra Kyrksæterøra. Kyrksæterøra som ikke helt er verdens navle, men som mange nok vil nikke gjenkjennende til når de hører navnet. Det var hit vår kjære venn Krekar skulle utplasseres for å redde Fremskrittspartiets ære. Så er vel plassen også kjent som det stedsnavnet som ingen sportsreporter kunne uttale navnet på i den tiden Auvli herjet i skisporet. 

I går var vi på hyggelig kaffebesøk hos min svigerinne Dorthea. Hun stilte opp med nystekte vaffler til kaffen og vii hadde et par koselige timer der mens  vi pratet om alt og ingenting. I  morgen er vi invitert å kaffe og sveler hos min nygifte guddatter Ingrid og hennes Arild ett par mil her i fra. Dagen etter vielsen fikk vi se bilde av dem på facebook iført ski og brudetøyet oppe på en fjelltopp. Skal i alle fall  bli koselig å besøke dem og deres to små sønner. 

 

6 kommentarer

Siste innlegg