Yeah……..

Så er vi kommet på hytta for første gang i år. Det har blitt varmt, det har blitt skikkelig rent og fint, det er påskepyntet, det er ikke snø og i dag skal vi rydde ute i løpet av dagen så er det bare å kose seg. I ettermiddag er vi invitert på kaffe hos svigerinne Dorthea, men først tenkte vi å ta våronna i staudebedene. Det er jo alltid litt ekstra de to første dagene etter vinteren.

Pontus som ikke er vant til å få gå fritt maser seg ut og inn, han er ikke helt fortrolig med å være ute for seg selv så han må stadig skjekke at vi er der og så når han har fått bekreftet det skal han ut igjen. Sist sommer var det en ørn som holdt til borte å neste her, vi så han satt der på den ytterste grana, men av og til fløy den over her og jeg begynte å tro at den tenkte at Pontus kunne være en passe frokost. Så vi holder et lite ekstra øye på han. En mann fortalte meg at en ørn hadde tatt katten hans så det kan vel være mulig selv om han kan være i største laget. 

Pensjonisten har kastet seg på påskekryssorden og er helt oppslukt av den. Men jeg skal prøve å lokke han med på tur etterpå. Men akkurat nå er det godt bare å sitte her og kose seg med kaffekoppen og radioen slik en stille stund før dagen starter for alvor. 

 

12 kommentarer

Siste innlegg