I dag starter det…..

I dag er endelig dagen kommet…..vi skal starte hyttesessongen. Hytte ved sjøen det er som regel sommerhytte, i alle fall har det alltd vært slik for oss. Men så er det stas da nå når tiden er kommet. Jeg er spent, spent på om alt er på stell, om vi har unngått å få mus inne, om det er slik jeg tenker det skal være og om våren er kommet litt tidligere der ute ved kysten. 

Nå er det alltid litt styr slik den første gangen, man må jo vaske litt skikkelig etter vinteren, lufte, legge på senger og handle inn. Ingen mat overvintrer der ute så da må vi handle med alt fra krydder til grillvarer. Men slik ut på dagen regner jeg med at alt er på plass og vi kan senke skudrene, ta en skål i rødvin og bare kose oss. 

Nå er ikke været like fint som det var i går, men det regner ikke og da kan vi vel kalle det greit nok. Jeg ser aldri på værmeldingene så hvordan det skal bli fremover for man ta som det kommer. Nå ja det må amn vel uansett. Men i dag starter det….vi er endelig inne i den beste halvdelen av året. 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg