Det er tirsdag igjen!

I dag skal Hege, Silje, Kristian og jeg på shoppingtur. Det skulle i utgangspunktet være en jentetur, men Kristian vil ikke gå glipp av noe og han «elsker» å være med å shoppe. Om vi finner på å gå på kafe blir ikke han lei seg av den grunn…han «elsker» det også. Det gjør jo mormor også og da blir det jo helt perfekt. 

Anne-Lises kveite i går var rimelig god. Hun serverte den med agurksalat og sandefjordsmør.. om jeg skal prøve meg på å rose maten på et litt ungdommelig vis var det helt konge. Kaloriene vi gikk av oss på turen oppover firbladskogen var ikke tapt for evig tid om jeg kan si det slik. Tror nok sandefjordsmøret fant sin plass sammen med alt det smøret som var på denne kroppen far før. Det blåste foresten noe så innmari akkurat da at noen av vindkastene holdt på å kaste oss over ende. Men da vi skulle gå hjem igjen var det  blitt stille. 

Så i kveld er det strikkekafe, var der for første gang sist tirsdag og det ga jo mersmak. Det var koselig å sitte slik sammen med sitt håndarbeide og så se alt det fine de andre lager. Mye insperasjon å hente når 15-20 flotte kjærringer slipper pinnene løs. Nå er jeg av den sorten som ikke bør få for mye insperasjon …ettersom jeg alltid når jeg holder på med noe er i ferd med å tenke på neste prosjekt. Er nok litt manisk slik. Av den grunn har jeg lovet meg selv å gjøre ferdig en ting før jeg begynner med noe nytt. Vet ikke om det er slik for andre, men for meg i alle fall er det slik.  Det å gjøre det ferdig er nå bare en nødvendighet for å tillate meg selv et nytt prosjekt.  Likevel har jeg to på gang nå. Et Arne og Carlos pledd som strikkes i riller med to farger av restegarn, strikker til garnet er slutt og begynner hvor som helst på pinnen med en ny farge. Det er jo litt tungt å holde så da tar jeg litt i gangen. Så har jeg så vidt begynt på en ny kofte av garn fra den som måtte rekke opp. Vet ikke helt hvordan den blir, tar mønster litt etter infallsmetoden. 

 

 

4 kommentarer
  1. høres ut som en glimrande dag i goværet,så får du hygge deg godt på strikkekafe i kveld.Med et stort tungt prosjekt kan det være greit med et lite samtidigt så slipper du å få betendelse som eg har fått

  2. hehe, du har masse spennende prosjekter som vanlig du Siv. Tipper at det blir mye spennende ut av dette. Gleder meg til å se. Tenker ofte på hvor koselig det var hos dokk før jul.. Håper det står bra til med pensjonisten og lille Bølle. Klem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg