Nå er det straks mars……

Tenk at i morgen er det mars og selv om mars kanskje egentlig på papiret er en vintermåned og selv om det kan lave ned med snø i mange uker enda så har jeg bestemt meg for at det lukter litt vår. Det kan jo ikke lukte påske for den kommer ikke før et stykke der fremme, men noe er det så da er det sikkert våren som rører på seg der borte. 

Det var nå ikke helt vår i går da vi gikk gjennom firebladskogen og opp til Flatåsen hvor vår yndlingsrestaurant Capri ligger. Der møtte vi Anne-Lise og Kalle spiste godt og pratet i mange timer. Nå i dag skal vi gå opp til Tiller for å møte dem på en kopp kaffe. Man må prøve å holde seg litt i bevegelse så ikke sofaen blir alt for god nå i disse VM tider. 

Da Anne var her på kaffe i går tok hun den store koften med seg for å rekke opp. Kan ikke se det blir gjort selv. Litt surt å vite at alt arbeidet var forgjeves, men garnet er jo en verdi i seg selv så får jeg strikket noe annet av det etter hvert. Men surt er det ,[email protected]&$%##%$. Nå må jeg bare prøve å finne ut hvordan man kan være sikker på størrelsen før man begynner å strikke. 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg