Det å glede en annen…..

I går kveld var vi bedt bort til Astrid på kaffe. Hun vartet opp med gode kaker og et par hyggelige timer hjemme hos henne. Som om ikke det var nok hadde hun også kjøpt en gave til meg, en nydelig engel med lys. Heldige meg som får gave uten noen som helst anledning. Dette er vist en slik uke for vi har fått to fine blomsterbuketter  av Hege og co. også. Man kan ikke annet enn å være glad. Kanskje jeg også burde være litt flinkere til å glede noen slik uten at det er noe veldig spesielt. Hva er det det heter i Arnulf Øverlands dikt…noe med at den største glede man kan ha det er å gjøre andre glad. Tror det er noe sant der.

Nå i dag har vi en skikkelig fin februardag, en slik dag da alt stemmer værmessig, lyset som vi har savnet, en blå himmel, sånn passe mildt og helt vidunderlig. Bølla og jeg har naturligvis vært ute en times tid og nå venter vi Anne på lunsj. Senere i kveld skal vi spise en god middag på Capri sammen med Anne-Lise og Kalle. Og som om ikke det er nok skal vi se skistafetten på TV. Heia Norge……

2 kommentarer
  1. Det er en glede og kunne gi noe uten at det er spesielle anledninger for det,og selv syntes jeg det er veldig stas og gi bort noe helt uventet til mine nære og kjære en og annen gang. Så det trenger ikke og være så mye men det og gi fra hjertet teller jo aller mest:-) Så veldig koselig og lese at du ble bedt bort på kake og samtidig fikk en gave i tillegg,,,og blomster er bestandig kjærkomment.-) Og det er sant at den største gleden man kan ha det er og gjøre andre glad,,måtte vi alle huske disse ordene. Ha en fortsatt fin dag og en fin helg. Her er det grått og trist og langt fra blå himmel:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg