Det beste er kyllingen….

Det er VM og rimelig spennende om dagen selv om svenskene har vært helt rå et par dager så er det stadig nye sjanser også for en skikkelig pateriot. Nå er det jo egnetlig godt at medaljene kan fordeles på flere, det gagner nok sporten i det lange løp. Jeg som er supersentimental kjener tårene i øyekroken når Ola eller Kari Nordmann står øverst på pallen og den norske nasjonalsangen blir spilt. Spesielt morsomt er det når nye stjerner tennes.

Men i  dag skal jeg til frisør og se hva hun kan få fikset litt på bustehodet og dte midt i staffetten. Nå er det blitt alt for langt igjen..Heldigvis har vi frisør rett her oppe så det er veldig enkelt. 

Gårsdagens middagsgjester liker å bli tegnet til. Mormor må tegne hva vi gjør på hytta og så en fisketur. Når man er ferdig med en kommer det fort et “tegn en likedan til meg også» Så skal de selv bestemme hvem som er med på fisketuren, båten blir stappfull av kjente og kjære. Så må jeg tegne fisker i sjøen, om mormor ikke tegner fort nok tar de selv over og tegner store fisker. Kristian kan ikke fiske..han skal kjøre båten. Så spiller vi dyrememo og alle vil ha kyllingen og kattungen. Triumfen er stor for den som er den heldige kyllingtakeren. De ler rått når mormor komenterer det. 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg