Ut på tur – aldri sur…..

Solen skinner og vi har et fantastisk februarvær her i trønderhovedstaden.  Når det begynner slik å li litt ut på året har jeg et stort behov for å komme meg ut. I går gikk jeg, så så gikk vi og så gikk vi. Midt i dagen ble pensjonisten med på langtur til City syd, det møtte vi tilfeldigvis Aris og Gunnar og da måtte vi selsagt ha oss kaffe sammen. Det er så fint laget når man går den veien at de bakkene som går oppover når man går dit går nedover på vei hjem. Snakk om å lage det fint til. (-; Da går det nesten av seg selv og sannelig hender det at jeg synes det er veldig greit.

I dag er jeg såpass lemster av gårsdagen gåing at jeg nøyer meg med en tur eller to rundt Romolslia. Det er normalt en 20 minutters tur, men med dagens første tar som regel en times tid. Her er så mange hunder og på denne første treffes vi for en prat. 

I går ble jeg ferdig med Oleakofta mi og nå passer den endelig slik nogenlunde. Min søster Gerd har spurt om jeg kan strikke Mariusgenser til henne så da blir det  neste prosjekt. Hun skal få dne i 60-årsgave så det haster ikke før ut på sommeren. Har tenkt å strikke seterdalsgensere til alle barnebarna og tenkte begynne med den eldste først, så det kan hende det blir noe av det i mellom. 

10 kommentarer

Siste innlegg