Det er faktisk mandag!

Så er helgen over og vi har startet på en ny uke. Lille vennen Kristian er forent med sine foreldre og søsken og det er for så vidt greit selv om vi savner han også. Om 100 voksne satt seg ned for å lage en supersnill gutt ville han nok ligne mye på Kristian. Nå tror dere nok at det er myrsnipa som uttaler seg, men det er virkelig sant. Han er helt spesiell.

I dag har jeg behov for mye utetid og frisk luft etter alt for mye innetid i helgen. Oleajakken jeg strikker på nærmer seg slutten. Håper bare denne passer etter å ha strikket både for liten og for stor. Nå er det bare monteringen og så er den ferdig. Det må gjøres før jeg tilater meg selv og begynne på noe nytt.

Nå skal Bølla ogjeg først ut på tur sammen med Anne-Grete og Frida. Så skal Jarle og jeg gå til City Syd og i ettermiddag skal Linda og jeg ut på en av våre to ukentlige ettermiddagsturer.  Nå håper jeg bare vi ikke er smittet med omgangsyke av vår lille sjarmør i helgen. Kjenner ikke noe til det enda og da skulle det nok gå bra, men krysser fingrene og banker i tre slik for sikkerhets skyld. Det blir nok en fin dag……

10 kommentarer

Siste innlegg