Hmmm søndag……

Stakkar liten Kristian kaster opp igjen i natt. Men ungene er rare slik… rett etter er alt som før. Nå kjører han biler rundt på spisestuebordet og er glad som bare det. Nå får man bare krysse fingrene for at man ikke er smittet og at alt er over for den lille stakkaren.

Makan til pratmaker skal man i alle fall lete lenge etter, nå prater han med seg selv mens mormor får et øyeblikk til sine egne tanker. Pontus har det travelt om dagen da, han vil absolutt være med Kristian. Setter gutten seg legger han seg inntil han og legger hodet i fanget på han. Litt søtt da. 

I går snødde det igjen og kvikksølvet krøp litt nedover på måleren. Ikke så mye, så det blir nok en grei dag likevel. Bølla og jeg har tatt dagens første luftetur. Man får nesten en slik “eneste menneske på jorden følelse” når man går tur tidlig på søndager. Ikke et menneske å se, ingen bil, ingen støy bare stille, stille. 

Her hjemme derimot er dte full kjør, nå stekes det vafler for å få litt næring inn i gutten. Så kommer vel foreldrene etter hvert og tar over. 

6 kommentarer

Siste innlegg