Gratulerer med dagen!

I dag må jeg få gratuere alle mødre med dagen. Min egen mor er ikke lengre blandt oss, men jeg tenker naturligvis litt ekstra på henne alle slike dager.  Skulle man glede henne litt ekstra kunne man forære henne et litt sukkersøtt morsdagskrus eller en liten kosebamse. Hun likte slike ting. På morsdagen var vi hos henne og da vanket det alltid bløtekake og vafler, store dynger med vafler. Nå er det ikke slik lengre, men mange gode minner det har man jo. 

Vi hadde noen korte øyeblikk i løpet av gårdagen hvor Ole kom innom og viste seg frem. Nå hadde han nok et par hakk til før vi kunne kalle det orkan,han kunne nok rase mere om han ville. Heldigvis er vi veldig i ly her på Romolslia hvor vi bor og Ole markerte seg nok mye mere nærmere kysten. I natt har det snødd ganske mye, men vinden har lagt sge til ro. Tenker litt på at Gullbjørg og jeg skal reise med hurtigruta den 11. men det trenger vel ikke bli noe problem. 

Nå tenkte vi oss ut på tur, men bare  en slik vi kan ta rundt her. Så kommer Hege, Bjørnar og barna på kaffe i ettermiddag. Blir vel morsdag likevel da.

2 kommentarer
  1. god morgen og gratulerer med dagen.Vi hadde et skikkelig besøk av ole i går,men det er rolig og greit i dag,tenker det blir bra når dere skal på båtur 🙂 kos deg på tur ,jeg skal ta lillegutt med ut på kjøkkenet og lage kort som han kan gi mammaen sin 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg