Hmmmmm……

Først strikket jeg en kofte, den ble for liten , så strikket jeg en til og den ble for stor. Nå planlegger jeg en til og da må det bli rett.  Men det er vel meg i et nøtteskall for stort og for lite. Nå er det noe som heter den enes død den andres brød og det er tilfelle her også og så er det morsomt å gi bort også. Jeg er litt manisk slik jeg nøyer meg skjelden med en av noe..Men en kofte skal jeg ha og jeg gir meg ikke før jeg får den til å passe. Det heter jo at det aldri er så galt at det ikke er godt for noe. Jeg får i alle fall prøve meg på forskjellige mønster.

Nå spiller de Paul Simon på radioen. Koselig musikk det. Det har det regnet såpass i natt at det ligger store dammer av smeltet snø. Jeg hører på radioen at justisministeren skal svare for seg om de langtboende asylbarna. Triste ting det at vi har asylsøkere her i opptil 10 år før saken deres er avgjort og så sender vi dem ut. Var jeg justisminister ville jeg heller begynne i andre enden å se på hva man kan gjøre for å korte ned behandlingstiden.

Livet er egentlig ikke så verst om dagen. Dagene begynner å strekke seg ut i begge ender og gir ny energi og livslyst, D-vitaminene strutter i lutter glede av å gi det vi trenger av det stoffet. Verden er en utrygg virkelighet nå om dagen. Det er russere, kinesere og ekstremister som rasler med sabelen. Man burde ha en psykologisk test før man kunne bli et maktmenneske for å luke ut de som har andre hensikter enn det å gjøre folket  mette og trygge. Bruke pengene på å skaffe føde til de som har for lite, forske på matvareproduksjon i stedet for ødeleggelsesvåpen. 

 

4 kommentarer
  1. Hva med en prøvelapp? Kjedelig, men kjekt for å regne ut hvilken størrelse som passer. (Er jeg slem nå….?)
   Dine tanker i siste avsnitt kan jeg i høyeste grad underskrive på 🙂

  2. Du er en fornuftige dame du,politikerane har mye å lære.
   Alle gode ting er 3 hetes det så det blir nok en kofte på deg også.Min første ble jo forliten så yngstedatter ble en lykkelig motaker,nr 2 passer derimot perfekt,det kommer jo litt ann på hva slags garn en velger også tror jeg,nå er jeg spendt på om sommergenseren vil passe meg 🙂 høres ut som at vi to er like her hi hi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg