I dag……

I dag er det møte i byen og ettersom det er styremøte før det andre møte drar jeg i rett tid. Det har vært is og holke lenge nå og jeg ser frem til å slippe piggsko og masse klær hver gang man skal ut. I går var det kommet bittelitt snø over isen som gjorde det enda verre å gå, men Linda og jeg trosser føret og går vår vanlige tur. Januar er nok egentlig ikke min måned, Hadde jeg fått bestemt ville jeg hatt to mai i stedet. Desember er jo grei for da er det så mye koselig å ta seg til med, februar går an da det begynner å bli ordentlig lyst igjen og mars da er det nesten vår. Men det er vel en bra ting at dette ikke er overlatt til oss, men at vi bare må ta det slik det er og gjøre det beste ut av det. 

Formiddagen i går ble brukt til flatbrødbaking og litt ut på dagen var det blitt en liten haug med potetflatbrød. Det kan bli tungt å kjevle når man skal ha tynne leiver, men pensjonisten og jeg bytter på så da går det. Jeg liker å gjøre slike ting, se frukten av arbeidet i form av det ferdige produktet. Nå om dagen ser jeg på et TV program som heter noe slikt som hele storbritania baker.  Det er en konkuranse hvor deltagerne må bake tre forskjellige oppgaver i hvert program, som igjen blir bedømt av ekspertdommere. Det som er så genialt er at man bruker mye tradisjoner i bakingen og så får man med litt historie på kjøpet. Flinke folk noen av disse bakerne, blir litt motivert til å bake litt selv også. Det er bare det lile problemmet at folk spiser ikke mye kaker nå om dagen.

6 kommentarer
  1. god morgen,nysnø oppå isen er ikke godt,jeg ble lurt i går og greidde å falle hele 4 ganger,skal ut en tur i dag også og da skal piggskoa på.
   Deilig med nystekte flattbrød,må snark lage en ny haug jeg også :))du får kose deg i byen i dag bare du holder deg på beina 🙂 og nå skriver vi jo februar

  2. Åh nystekt flatbrød. Det tror jeg ikke jeg har spist siden bestemor levde… Så koselig at dere baker det selv!
   Jeg stemmer også for to mai og kun vinter i desember 😀
   Ha en fin dag!

  3. Jeg er helt enig med deg, tar gjerne en vårmåned til, januar og februar er noen tullete måneder 😀 Men mai, da skal det blir turer og sånt. Jeg tror det blir mye gåing på meg bare det blir mars også faktisk, og litt snø-smelting 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg