Phhhhh….

Så er jeg ferdig med denne runden på sykehuset og nå ser alt ut til å ordne seg. I går var det faste og alt det andre som er nødvendig før dagens koloskopi. For å si det med enkle ord, det er ingen ting å trakte etter og mere vil jeg ikke si om den saken.

I dag skal jeg se litt på NM og så er jo ikke strikketøyet langt unna. Skulle vært en tur ut i mildværet, men orker egentlig ikke. Var innom kirkegården nå på tur hjem fra sykehuset for å se til  mamma og pappas grav, såret er enda ikke helt grodd kjenner jeg og savnet blir man vel ikke kvitt så lett. Enda er det vondt å se navnene deres der. 

Så er det jo en grad av spenning i forhold til Krekars bosted fremover. Ikke at dte betyr noe spesielt for min del, men det er jo en liten thriller da.

 

8 kommentarer
  1. Jeg skjønner godt at det er vondt med gravene. Jeg skjønner ikke hvordan det skal bli den dagen mamma dør. Hun er liksom en klippe i familien. Vi klarer oss nok vi, men hun vil bli veldig savnet <3 Glad du er ferdig med det sykehus-greiene, høres ikke moro ut. Håper du får en fin helg hvertfall 🙂

  2. Akkurat det med faste har ma’en gjennomført i dag og i går, med liknande greir sm som du hintar til. No er han endeleg ferdig med heile underøkinga og glad er han.

  3. Det er visst en ekkel undersøkelse du har gått igjennom i dag Siv så nå kan du slappe av og kose deg etter dette. Ja jeg tror deg så gjerne at det er vondt og se ens foreldres grav og tiden leger ikke alle sår som det heter så fint,,men en får det kanskje litt på avstand etter hvert som årene går. Selv er jeg heldig som har mine fortsatt og tanken på og miste dem er for meg forferdelig,men er glad jeg har et godt forhold til dem så skulle noe skje så har jeg ikke dårlig samvittighet for noe som er ugjort. Må få ønske deg en flott helg og kos deg med strikketøyet og gemalen :-)) ps.ja denne Krekar saken tar tid og koster enorme penger som kunne vært brukt på andre fornuftige ting…..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg