Super fantastisk……

Det var et fantastisk markering på Trondheim Torg i går med 15000 mennesker samlet i protest mot regjeringens forslag til endring av arbeidsmiljøloven. For meg som har hjerte og sjel i fagbevegelsen var det godt å se at man har åpne øyner i forhold til svekkelse av opparbeidede rettigheter. Men når det er sagt begynner jeg å synes litt synd på Fremskrittspartiets frontrunere. Med det kjøret som er nå er det rart at de holder seg oppreist nå. Det blåser godt på toppene og nå begynner det å ligne på orkan.  Man kan da umulig være overrasket over Fremskrittpartiet i forhold til de sakene de fronter nå. 

I dag er det faste før en undersøkelse på sykehuset i morgen. Lurer litt på hvordan det skal bli sånn utover dagen, men igjen må man så må man og sånn litt ut på dagen i morgen er det overstått og man kan forhåpentligvis slippe å tenke mere på det. Mye av den grunn  blir det mest rolig i dag, sofaliv og strikking, NM og kanskje et par turer ut med lille Bøllevennen. 

 

 

6 kommentarer
  1. Heia Siv, da er jeg tilbake her … lykke til på undersøkelsen i dag. Krysser alt for deg!!! stoooor klem

  2. Ja, det er greit at alle partier får prøve seg i regjering hvertfall…for da får de se at det ikke er SÅ enkelt som de tror…
   Lykke til i morgen, og ta det piano uten mat i magen i dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg