Det e nå glatt ja……

Noen ganger må man gjøre ting man egentlig helst vil slippe. Denne uken har jeg to slike avtaler og begge involverer leger og sykehus. Men så er det vel slik at må man så må man selv om jeg egentlig ikke helt forstår viktigheten av alt dette. I alle fall er en av disse avtalene grunnen til at jeg er tidlig oppe i dag og snart klar for å dra.

Nå vil jeg heller fokusere på de hyggelige tingene slik som en stor bukket med fine roser fra min datter Hege i går. Snille gode datteren min det er en bra treat det og få en slik oppmerksomhet slik ut av det blå. 

Ellers er det mildvær og holke her i Trondheim. Vintersko med brodder en en nødvendighet om man skal kunne gå nogenlunde trygt. Det er rekordmange brudd etter fall på isen og egentlig litt tungt å gå. Da LInda og jeg hadde vår vanlige ettermiddagstur i går kunne vi ikke en gang stole på piggene på glattisen og kom hjem et kvarter senere en vanlig. Skuldrene var opp under ørene og musklene anspent. Jeg tror det har noe med alder å gjøre for når man observerer folk så virker det ikke som om ungdommen har noe problem med å ta seg frem, mens folk på min alder går med nesen ned og øynene i konstant søken for å finne sand hvor man kan finne trø trygt.  Når man møter kjentfolk er været det store samtaleemnet. «Det e nå glatt i dag» «ja æ datt nå nesten æ» 

 Blir nok ikke den store gevinsten av slik mosjon, men det er jo likevel noe med det å komme seg ut. 

6 kommentarer
  1. Hei, flirer nå godt her på morgenen. Du har helt rett om yngre og eldre. Kjente dette så i igjen. Eldre knekker ben fortere, gror saktere og bruker lengere tid på å komme seg. E kanskje skapt og har grunn for å trø mer varsomt…I tillegg henter vel yngre seg lettere inn om de nesten ramler. Og når man blir riktig gammel så blir man inne på de glatteste dagene eller emigrerer til Spania..

  2. du må ha lykke til med dei kjedelige avtalene i dag,så blir dei nok glemt ja og du får kose deg med andre ting :))her er dei så raske ute med strøing att spark er snart historie,litt trist men klart det er ikke noe særlig om det støtt er glatte veier

  3. Her var det helt slaps og regn i går, og i dag er det helt kaldt igjen.. Men sola skinner heldigvis og man ser litt blå himmel ja 🙂 Det med å trippe som en kjerring, det har jeg gjort siden jeg var 20 hvertfall…. Samboeren går SAAAKTE, men med støe skritt 😀
   Nei, sånne legegreier er kjedelige greier innimellom, jeg har hatt en økt nylig jeg også. Men jeg trengte det fordi det var kontroll etter operasjon i fjor.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg